Over mij

roos brancovich

Roos Brancovich

Na mijn opleiding op de Hogeschool voor de Kunsten in Utrecht heb ik jarenlang als ontwerpster gewerkt voor verschillende bedrijven zowel in Nederland als in het buitenland. Hier komt mijn passie voor vintage stoffen/kleding/denim vandaan en ook mijn liefde voor de kleur blauw. Blauw omdat ik veel in de denim wereld heb gewerkt en deze kleur een bijzondere geschiedenis heeft. Op dit moment werk ik o.a. parttime op de HKU waar ik verantwoordelijk ben voor de zeefdrukwerkplaats voor textiel. Daarnaast ben ik in mijn atelier in Amsterdam nog regelmatig stoffen aan het inverven met indigo en geef ik workshops in de cyanotype/blauwdruk techniek.

Door mijn werk met studenten en hun veelvoorkomende burn-outs wilde ik me graag verdiepen in de ‘blues’ van anderen. De psyche van de mens heeft me altijd al geboeid en zo besloot ik om te gaan studeren aan de Nederlandse Academie voor Psychotherapie in Amsterdam.

Mijn praktijk is ook mijn atelier waar zowel plek is voor creativiteit als voor coaching en therapie sessies.

Ik ben er van overtuigd dat door creatief bezig te zijn je je geest verruimt en je zo motiveert om buiten je bestaande denkpatronen te handelen. Creativiteit wekt een nieuwsgierigheid op die je kan gebruiken in je onderzoek naar jezelf zodat je kan groeien in datgene wat voor jouw belangrijk is. Hierbij is het proces minstens zo interessant als de uitkomst.

Ik geef ook cyanotype workshops en veel van mijn creaties zijn te vinden op mijn website www.toiledechine.com

Made with ❤ by Roos Brancovich 2020